Makelaarskantoor Barnsteen

Buurten in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Bloemendaal en Santpoort

Makelaar Haarlem Heemstede Barnsteen
Wonen in Haarlem

De mooie stad Haarlem is ideaal gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en het strand. Haarlem staat bekend om de mooie grachten, hofjes en pandjes uit de gouden eeuw. In de binnenstad kan je eindeloos winkelen en vind je gezellige café’s en restaurantjes. Haarlem is voorzien van goede scholen, veel sportverenigingen en verschillende wandelparken. Kortom, een heerlijke stad om in te wonen!
De stad kent verschillende leuke buurten. Klik hier om meer over deze buurten in Haarlem te ontdekken of neem contact op met onze makelaars. Zij vertellen je hier graag meer over!

Wonen in Heemstede

Tegen de zuid kant van Haarlem, vind je de plaats Heemstede. Een levendige omgeving waar je op de gezellige binnenweg bij verschillende supermarkten, horeca, kledingwinkels en speciaalzaken terecht kan. Heemstede is ook een sportieve plaats, met verschillende sportclubs en evenementen. In het Groenendaalse bos kan je heerlijk wandelen en op de fiets ben je zo op het strand of in de binnenstad van Haarlem. Heemstede is zeker niet saai!

Wonen in Overveen

Net buiten het bruisende centrum van Haarlem, ligt Overveen. Een landelijk gelegen dorp met een kleine dorpskern. Centraal in Overveen ligt de zeeweg, die je naar het strand van Bloemendaal brengt. Overveen is de ideale plek als je dicht bij de stad wilt wonen, maar ook de rust van een dorp wilt ervaren.

Wonen in Bloemendaal

Tegen de duinen aan ligt Bloemendaal. Bloemendaal staat bekend als villa dorp aan het strand. In Bloemendaal aan zee vind je het hele jaar door de leukste strandtenten! Daarnaast heeft Bloemendaal een gezellige dorpskern en mag wandelpark & openlucht theater Caprera niet aan dit rijtje ontbreken.

Wonen in Bennebroek

Bennebroek is een groenrijk dorp, omgeven door bos, duinen en strand. Het dorp is rustig gelegen en voorzien van verschillende scholen, sportclubs en een kleine dorpskern. Aan de rand van het dorp ligt speeltuin Linnaeushof, waar kinderen eindeloos kunnen spelen. Met de auto ben je met 15 minuten in Haarlem.

Wonen in Santpoort

Ten noorden van Haarlem ligt het dorp Santpoort. Santpoort is verdeeld in Santpoort-noord en Santpoort-zuid. Beide hebben een eigen dorpskern en voorzieningen. Het dorp ligt pal tegen de Kennemerduinen aan en is omringt door bos. Met de auto zit je zo in het centrum van Haarlem en zit je binnen no-time op de A9. Rustig wonen met de stad op kleine afstand.

Uitgebreide buurtinformatie met ons Copaan systeem

Wil je alles weten over de diverse buurten? Zoals informatie over scholen, winkels, aantal bewoners, opleiding-niveau etc etc dan gaat ons online aankoopsysteem Copaan, jou daarbij heel makkelijk helpen.