Makelaarskantoor Barnsteen

Je gaat verhuizen dat staat vast. Misschien heb je het huis van je dromen al gevonden. Of ben je nog op zoek naar de perfecte woning. Makelaarskantoor Barnsteen is een zeer actieve aankoopmakelaar in de regio. Wij hechten veel waarde aan onze full service, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een woning aankopen zal een van de grootste aankopen in je leven zijn. Wij begeleiden en zoeken actief mee naar jou droomhuis, hier hebben wij het online zoeksysteem Copaan voor ontwikkeld.

Daarnaast onderzoeken wij de woning nauwkeurig en brengen advies uit over de staat, juridische en financiële aspecten van de woning. In onze persoonlijke groepsapp hebben wij dagelijks contact over het nieuwe aanbod en beantwoorden wij al jouw vragen.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 Jouw woonwensen

Allereerst gaan we graag een persoonlijk gesprek aan om de woonwensen te inventariseren. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Alleen op deze manier kunnen wij het huis vinden wat perfect bij je past!

Stap 2 Aan de slag

Na het persoonlijke gesprek krijg je een eigen account in ons slimme online zoeksysteem Copaan. Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen. Je krijgt dagelijks een overzicht van het meest actuele woningaanbod en je hebt direct inzicht in de plus- en minpunten van de woning. Deze punten worden verwerkt in een match. In een oogopslag krijg jij de huizen te zien die het beste matchen met jou woonwensen. Op basis daarvan kunnen we bezichtigingen gaan inplannen zodat we een steeds beter beeld krijgen van jouw droomhuis. Meer weten over Copaan? Bekijk het filmpje of ga naar de website van Copaan

Stap 3 Optimale communicatie

Ook maken wij een persoonlijke groepsapp aan, zodat heel team Barnsteen op de hoogte is van de wensen en bezichtigingen. Snel schakelen in deze markt is essentieel, snel kunnen communiceren dus ook!

Stap 4 Gevonden en bezichtigen

Wanneer wij samen het perfecte huis voor je gevonden hebben, gaan wij de woning bezichtigen. Persoonlijk leiden wij je door het huis, en adviseren over de mogelijkheden en eventuele gebreken van de woning. Samen bespreken wij het eerste gevoel bij de woning.

Stap 6 Bieden

Alvorens wij een bod uitbrengen, vragen wij alle stukken van de woning op om de woning uitvoerig te onderzoeken. Hierbij geven wij advies over de staat, ligging, omgeving, en de reeële aankoopprijs.

Stap 7 Gekocht

De woning is aangekocht! In overleg plannen wij een bouwkundige keuring in om er zeker van te zijn dat de woning geen verborgen gebreken heeft. Wij zorgen voor een juiste koopakte en dat de overdracht bij de notaris geregeld wordt

Stap 8 De overdracht

Voorafgaand aan de overdracht gaan wij samen naar het huis voor de inspectie van de woning. Aansluitend zijn wij aanwezig bij de overdacht van de woning.

Barnsteen: makelaars voor Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Santpoort en Bloemendaal

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak?

Bel gerust voor een vrijblijvend aankoop gesprek!