Taxatie

Als je overweegt een woning te kopen, een hypotheek opnieuw af te sluiten, de hypotheek te verhogen of het eigendom te laten splitsen, dan kan het nodig zijn om een taxatierapport te laten maken. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van de woning. Bij Makelaarskantoor Barnsteen kan onze beëdigd NVM-taxateur drie soorten taxaties verzorgen:

1. een NWWI taxatie met rapport conform de voorwaarden van de NWWI;
2. een taxatierapport van de Taxateurs Unie conform de voorwaarden van de Taxateurs Unie;
3. een uitgebreide NVM-taxatie met rapport.

1. NWWI taxatie met rapport

NWWI Barnsteen makelaarHet Nederlands Wonen Waarmerk Instituut (NWWI) is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut, dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Als je een taxatie laat uitvoeren conform de validatie-eisen van de NWWI, dan weet je zeker dat de taxatie aan alle wettelijke regels en eisen voldoet.

Vraag direct een NWWI taxatie aan

2. Taxatie Taxateurs Unie met rapport

Taxateurs Unie is een onafhankelijke landelijke taxatie-organisatie dat geldt als keurmerk voor taxaties. Een gevalideerde taxatie van de Taxateurs Unie voldoet aan alle wettelijke regels en eisen.

De kosten van een taxatierapport zijn aftrekbaar van de belasting, wanneer je het gebruikt voor het verkrijgen van een hypotheek, die bedoeld is voor:
> waardestijging (verbouwing, herstelwerkzaamheden)
> verbetering of
> aankoop van het huis

Vraag direct een taxatie aan bij de Taxateurs Unie

3. Reguliere NVM taxatie met rapport

Voor een reguliere taxatie zonder NWWI validatie vul je het onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een moment geduld aub.

Makelaarskantoor Barnsteen staat ingeschreven in het register van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Wij hebben ook het keurmerk van het NWWI.