Makelaarskantoor Barnsteen

Waarom kiezen onze klanten voor Barnsteen ?

Makelaarskantoor Barnsteen is gespecialiseerd in de regio: Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Bloemendaal, Santpoort en Overveen. Bijna 10 jaar zijn wij actief met de verkoop, aankoop en taxatie. Met ons sterke Barnsteen team bieden wij persoonlijke begeleiding, aandacht, een goede samenwerking en service. Daarmee gaan wij verder dan alleen de aankoop of verkoop van woningen.

De 3 belangrijkste redenen waarom klanten voor ons kiezen:

  1. Full service makelaarskantoor 
  2. Uitstekende referenties
  3. innovatief in aan- en verkoop, zo hebben wij het unieke online aankoopsysteem Copaan ontwikkeld

Makelaarskantoor Barnsteen staat voor service en kwaliteit, met het bijbehorende beste resultaat. Dat is de kracht van Barnsteen!

Er was forse tijdsdruk bij een bijzonder project. Ik koos deze makelaar op aanraden van een kennis. Bij telefonische kennismaking had ik snel het gevoel dat deze makelaar mijn situatie en wensen goed begrijpt. Zij was bereid en in staat om vaart achter de nodige stappen te zetten zonder dat we elkaar in de ogen hadden gekeken. Zij bracht me ook in contact met een financiële adviseur die snel in staat was om mijn plannen kritisch te toetsen. Met het resultaat ben ik zeer tevreden.

Koper Bakenessergracht 8A in Haarlem

Tim en Amber zijn toppers! Deskundig, vrolijk, altijd bereid om te helpen en bovenal kennen ze de markt door en door. Ze hebben veel contacten in de Haarlemse makelaardij hetgeen schakelen makkelijk maakt. Absolute aanrader!!!

Koper van Dordtstraat 30 in Haarlem

Bijzonder tevreden met dienstverlening van Barnsteen. Goed bereikbaar, ook in avond en weekend, en sterk in communicatie. Met geavanceerd zoeksysteem en deskundig advies van Barnsteen team ons droomhuis gevonden.

Koper J.T. Cremerlaan 72 Santpoort-Noord

De samenwerking met de mensen van Makelaarskantoor Barnsteen verliep buitengewoon plezierig. Er wordt professioneel gewerkt, grondig voorbereid en de begeleiding tijdens het hele proces is uitstekend.

Verkoper Charlotte van Pallandtlaan 10

Échte, fijne, capabele mensen die vriendelijk zijn, hart voor de zaak hebben, hard voor je werken en meedenken; super makelaars kantoor!

Verkoper Van der Waalslaan 10

Geinteresseerd hoe wij jou kunnen begeleiden bij aan- of verkoop, of taxatie ?

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Ja, ik wil kennismaken >>>