Makelaarskantoor Barnsteen

Verkoop

Jouw huis is jouw thuis. Een plek waar je misschien al jaren woont. Maar soms is het tijd voor de volgende stap . Dit is het moment om contact op te nemen met makelaarskantoor Barnsteen!

Wij zijn een full service makelaarskantoor waar kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede verkoopstrategie leidt tot een succesvolle verkoop met het daarbij behorende beste resultaat. Ieder huis is uniek, daarom bepalen wij per woning wat de beste verkoopstrategie is.

Onze makelaars zijn allen jaren actief in de regio. De kennis, het persoonlijke contact en de full service die wij bieden, maakt een verkoop succesvol.

Dat is de kracht van makelaarskantoor Barnsteen!

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 Orienterend verkoopgesprek

Tim, Henry of Amber (onze makelaars) komt goed voorbereid bij jou thuis om de woning te bekijken en onze werkwijze te bespreken. Aan de hand van dit gesprek wordt er een vrijblijvende offerte opgemaakt met hierin de verkoopstrategie voor jouw woning.

Stap 2 De specialisten gaan aan de slag

Bij de start van de verkoop schakelen wij een aantal professionals in:

  • Onze vaste styliste die jouw advies geeft over de inrichting van het huis. Met een paar tips en kleine aanpassingen zal de woning nog beter gepresenteerd kunnen worden voor een optimaal verkoopresultaat. 
  • Wij laten onze vaste bouwkundige de keuring uitvoeren voordat de woning de verkoop in gaat. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Zo komt geen van de partijen voor verrassingen te staan.
  • De woning wordt professioneel ingemeten volgens de richtlijnen van de branche brede instructies (de NVM meetinstructies).
  • Onze makelaars bereiden alle stukken betreft de woning voor.
  • Onze vaste professionele fotograaf komt langs om de foto’s te maken.
  • Er zal een video-impressie gemaakt worden van de woning.
  • De brochure wordt gemaakt door onze tekstschrijver en vormgever.

Stap 3 De bezichtigingen

De bezichtigingen gaan van start! In overleg plannen wij de bezichtigingen in. Deze proberen wij zoveel mogelijk te clusteren. Er wordt een app groep aangemaakt waar alleen de verkoper en het Barnsteen team deel van uit maken. Zo kunnen er constant updates van de bezichtigingen doorgespeeld worden en zijn de lijntjes kort. De verkoper is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk dat elke potentiele koper persoonlijk wordt rondgeleid. Elke potentiele koper is belangrijk.

Stap 4 Verkocht !

Het huis is verkocht. Alle eventuele biedingen worden met jou gedeeld en toegelicht. Omdat wij de potentiële kopers hebben ontmoet en hun financiële status hebben gecheckt, adviseren wij de koper welke onze voorkeur heeft. Wij stellen de koopovereenkomst op, nemen de overeenkomst met de verkopers door en zorgen dat beide partijen deze ondertekenen. En de verhuizing bereid je met deze 9 tips optimaal voor.

Stap 5 Levering

Voor de levering checken wij alle stukken van de notaris. Kloppen de nota’s en bepalingen? Uiteraard zijn wij aanwezig bij de inspectie en de levering van de woning bij de notaris.

Makelaars en Taxateurs voor Haarlem, Heemstede en omgeving? Barnsteen

Team Barnsteen gaat voor een succesvolle verkoop en de beste prijs. Wij staan voor service en kwaliteit met het daarbij behorende resultaat! 

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een gesprek!