Makelaarskantoor Barnsteen

Op zoek naar een woning in Heemstede?

Heemstede is de groene gemeente. Centraal gelegen bij Haarlem, Zandvoort en Amsterdam. En een eigen super gezellige winkelstraat. Bos, duinen, strand. En goede scholen. Kortom een heerlijke plek om te wonen.

Makelaar Heemstede

Heemstede is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt ruim 27.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 9,61 km². Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. Heemstede is een van de welvarendste gemeentes van Nederland.

Onze makelaars vertellen je graag meer over Heemstede en waar je op moet letten als je in Heemstede je huis wil verkopen of aankopen. 

Barnsteen makelaars en Heemstede 

Een huis kopen of een huis verkopen is een grote stap in je leven. Makelaarskantoor Barnsteen is een full service makelaarskantoor, waarbij de klant centraal staat!

Wij nemen de tijd voor iedere aan- en verkoop die we doen. Het beste resultaat halen wij door ons persoonlijke contact en jou goed te leren kennen. Wat vind jij belangrijk in het vinden van jouw nieuwe woning en wat maakt jouw te verkopen woning zo uniek? Als team zetten wij ons voor 100% in voor het beste resultaat.

Onze referenties van onze klanten geven je een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom is Heemstede leuk om te wonen

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen, maar in gesprek met onze klanten komen de volgende punten vaak terug, op de vraag waarom Heemstede zo leuk is om in te wonen:

  1. groen, veel bos
  2. dichtbij het strand van Bloemendaal en Zandvoort
  3. vlakbij Amsterdam en op 20 minuten van Schiphol
  4. gezellige winkelstraat
  5. ruim van opzet
  6. auto kan je voor de deur parkeren
  7. veel goede scholen
  8. vlakbij de prachtige duinen, waar je urenlang kan wandelen en van e rust kunt genieten

Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09:00 – 17:30 geopend. Op een ander moment afspreken kan ook. Bel gerust!

Contact opnemen

Contact opnemen