Makelaarskantoor Barnsteen

Makelaarskantoor Barnsteen

Wij willen de allerbeste zijn. Voor jou!

De aankoop of verkoop van een huis is een onvergetelijk moment in het leven. Het is voor bijna iedereen spannend, leuk en ook best ingewikkeld. Een goede makelaar kan hét verschil maken in zowel de beleving als in het eindresultaat.

Wij vinden dat een goede makelaar zich bewust is van de rol en de verantwoordelijkheid die hij heeft in de beleving van zijn klant. Wij vinden ook dat een goede makelaar dus veel verder gaat dan het organiseren van de regelzaken rondom de aankoop of verkoop van een huis of taxatie. De meerwaarde zit in het opbouwen van een duurzame en persoonlijke relatie met je klant. Wij willen niet alleen een goede makelaar zijn, maar de allerbeste makelaar die altijd jouw belangen vooropstelt.

Hoe

Onze kernwaarden zijn: Kundig, Oprecht en Betrokken. Dit zijn voor ons geen loze kreten; het is onze gouden driehoek. Bij de ene klant kan de focus wat meer liggen op onze kunde, bij de ander wat meer op onze betrokkenheid en bij een derde wat meer op onze oprechtheid. Maar uiteindelijk moeten al deze kernkwaliteiten bij iedere aankoop, verkoop of taxatie optimaal aanwezig zijn. De combinatie van die drie vormt de krachtige fundering die Barnsteen zo bijzonder maakt.

Wat

Wij bemiddelen in de aankoop of verkoop van woningen in de regio Zuid-Kennemerland. Daarnaast voeren we taxaties uit. Met de taxaties helpen we onze klanten de waarde van hun woning vast te stellen voor bijvoorbeeld het aanvragen van een overbruggingsfinanciering of hypotheek. In al deze taken vertegenwoordigen wij de klant naar ons beste kunnen. Daarnaast ontzorgen wij onze klanten door vrijwel alle rompslomp en uitdagingen die komen kijken bij het aan- of verkoopproces uit handen te nemen of te vereenvoudigen.

Leer ons team kennen:

Op 023-7370571 kan je ons op werkdagen bereiken.

Of mail ons op info@barnsteen.nl.

 

Barnsteen makelaars Amber Nooij
Amber Nooij (directeur)
Beëdigd Register makelaar/taxateur

Sinds 2009 ben ik actief als makelaar. Ik ben dus gestart in de ‘crisis’ en heb al veel ontwikkelingen in de markt meegemaakt. Snel schakelen is mijn sterke punt. Klanten ondersteunen met 1 van de belangrijkste beslissingen is wat ik dagelijks doe. Verder ben ik actief om de dienstverlening van ons team continu te verbeteren omdat we constant moeten anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben ik mede-eigenaar en bedenker van het veel gebruikte online aankoopsysteem Copaan.

Barnsteen makelaars Tim Stokman
Tim Stokman (partner)
Beëdigd Register Makelaar

Als geboren en getogen Haarlemmer ben ik als makelaar actief in de, naar mijn mening, mooiste regio van Nederland.Na een masterstudie Planologie aan de UvA kwam ik in aanraking met de makelaardij en ik was direct verkocht! Van begin af aan ben ik betrokken bij Barnsteen en elke dag ben ik vereerd om onze klanten te begeleiden en te helpen bij de belangrijkste investering/verkoop in hun leven. Ik ga voor mijn klant door het vuur en streef ten aller tijden voor het beste resultaat. Hierbij staat het persoonlijke contact met de klant centraal.

Barnsteen makelaars Henry Wittenberg
Henry Wittenberg
makelaar KRMT

Makelaar, een beroep waar iedereen wel een mening over heeft. En het mooie daarvan is dat ik het ben. Het bijzondere en leuke van ons vak is dat wij iedere dag mensen mogen begeleiden bij het (ver)kopen van een woning. In dat proces maak je van alles mee, van de wieg tot aan de dood. Daaruit ontstaan duurzame relaties met opdrachtgevers en groeien wij mee in hun woonreis. Voor mij zijn dit belangrijke elementen om plezier te hebben in ons vak!

Barnsteen makelaars Bianca Kerssens
Bianca Kerssens
Makelaar KRMT

Never a dull moment bij Barnsteen Makelaars en Taxateurs. Ik werk in een ontzettend dynamisch en innovatief team wat altijd het beste voor onze klanten wil. Mijn sporen heb ik reeds verdiend bij het makelen en momenteel zit ik helemaal op mijn plek op de binnendienst en richt ik mij op taxaties. Iedere dag en elke taxatie is weer anders: dat geeft nieuwe uitdagingen waar een oplossing voor gezocht moet worden. Daar help ik graag bij!

Barnsteen makelaars Sandra Verstoep
Sandra Verstoep
Assistent makelaar

Wat is het een feest om deel uit te maken van Team Barsteen! Ik heb dagelijks contact met onze aankoop klanten om het perfecte huis voor ze te zoeken. Iedere klant is weer anders, waardoor mijn werk zeer divers is. Toch is de aanpak hetzelfde. Voor iedereen zetten wij ons 100% in om de perfecte woning aan te kopen! Dit proces gaan wij als team samen aan.
Benieuwd naar onze werkwijze? Ik maak graag tijd voor vrij voor een afspraak.

Barnsteen makelaars Lize Zieltjens
Lize Zieltjens
commercieel medewerker

Zelf heb ik het ook mogen ervaren; dat het kopen en verkopen van je woning een spannende tijd is. Ik vind het bijzonder dat wij bij deze taak betrokken mogen zijn. Een huis vinden in deze tijd, is een taak op zich en klanten volledig ontzorgen bij een succesvolle verkoop is minstens zo belangrijk. Ik ben bijna klaar met de opleiding tot makelaars-assistent. Met mijn diploma op zak mag ik ook de buitendienst met verkopen gaan ondersteunen.

 

Barnsteen makelaars en taxateurs

Makelaars voor Haarlem, Heemstede en omgeving