Makelaarskantoor Barnsteen

Een huis kopen of een huis verkopen is een grote stap in je leven. Makelaarskantoor Barnsteen is een full service makelaarskantoor, waarbij de klant centraal staat!

Wij nemen de tijd voor iedere aan- en verkoop die we doen. Het beste resultaat halen wij door ons persoonlijke contact en jou goed te leren kennen. Wat vind jij belangrijk in het vinden van jouw nieuwe woning en wat maakt jouw te verkopen woning zo uniek? Als team zetten wij ons voor 100% in voor het beste resultaat.

Dat is de kracht van Makelaarskantoor Barnsteen!

Het is geen toeval dat het makelaarskantoor vernoemd is naar de Barnsteen.

“Barnsteen” is de Nederlandse vertaling van het Engelse woord Amber (de oprichter van dit kantoor). De Barnsteen is ook een steen waarin veel positieve eigenschappen worden toegeschreven.

Het is een warm oranje versteende hars die staat voor transparantie, warmte en kracht. Kernwaarden die goed passen bij onze werkwijze!

Leer ons team kennen:

Op 023-7370571 kan je ons op werkdagen bereiken.

Of mail ons op info@barnsteen.nl.

 

Barnsteen: Makelaars voor Haarlem, Heemstede en omgeving

Amber Nooij (directeur)
Beëdigd Register makelaar/taxateur

Sinds 2009 ben ik actief als makelaar. Ik ben dus gestart in de ‘crisis’ en heb al veel ontwikkelingen in de markt meegemaakt. Snel schakelen is mijn sterke punt. Klanten ondersteunen met 1 van de belangrijkste beslissingen is wat ik dagelijks doe. Verder ben ik actief om de dienstverlening van ons team continu te verbeteren omdat we constant moeten anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben ik mede-eigenaar en bedenker van het veel gebruikte online aankoopsysteem Copaan.

Makelaar Haarlem Heemstede Barnsteen
Tim Stokman (partner)
Kandidaat Register makelaar/taxateur

Geboren en getogen in Haarlem ben ik als makelaar actief in de, naar mening, mooiste regio van Nederland. Na een masterstudie Planologie aan de UvA kwam ik in aanraking met de makelaardij en ik was direct verkocht! Van begin af aan ben ik betrokken bij Barnsteen en elke dag ben ik vereerd om onze klanten te begeleiden en te helpen bij de belangrijkste investering/verkoop in hun leven. Ik ga voor mijn klant door het vuur en streef ten aller tijden voor het beste resultaat. Hierbij staat het persoonlijke contact met de klant centraal.

Mette de Graaf
Register makelaar/taxateur

Er wordt mij vaak de vraag gesteld, wat maakt jou een goede makelaar? Daar kan ik kort op antwoorden: passie en een gezonde dosis nieuwsgierigheid!
Passie voor woningen maar ook voor mensen. Ik heb veel geduld met klanten en vind kwaliteit erg belangrijk. Barnsteen deelt deze visie en daarom werk ik ook erg graag binnen dit team van betrokken collega’s.
Ieder huis en iedere koper/verkoper is uniek, dat maakt mijn werk heel erg afwisselend, Inspelen op de verschillende vragen en behoeftes vind ik iedere keer weer een uitdaging.

Edwine Ladru
Assistent Register makelaar/taxateur

Al meer dan 15 jaar ben ik met heel veel plezier werkzaam in de makelaardij en dus behoorlijk besmet met dit vastgoed virus!
Binnen ons kantoor zorg ik dat de verkoop van woningen in goede banen wordt geleid.
Een huis verkopen is voor klanten een spannende onderneming, waarin duidelijke communicatie en planning essentieel is voor een succesvolle verkoop.
Mijn uitdaging is het creëren van een tevreden klant, want is de klant blij, dan ben ik blij!

Larissa de Boer – Commercieel medewerker binnendienst
Larissa de Boer
Commercieel medewerker binnendienst

Bij Barnstseen op de binnendienst kan ik al mijn kwaliteiten kwijt. Ik vind het leuk om mensen van dienst te zijn en te ontzorgen. Vriendelijkheid en kwaliteit zijn bij mij vanzelfsprekend. Het dagelijks contact met klanten en de diversiteit aan woningen, zorgt voor veel afwisseling. Mijn creatieve ideeën, oog voor detail en organisatietalent komen goed van pas in deze veelzijdige rol. Ik bevind mij als een spin in het web.

Pia Panneman
Commercieel medewerker Aankopen

Wat is het een feest om deel uit te maken van Team Barsteen! Ik heb dagelijks contact met onze aankoop klanten om het perfecte huis voor ze te zoeken. Iedere klant is weer anders, waardoor mijn werk zeer divers is. Toch is de aanpak hetzelfde. Voor iedereen zetten wij ons 100% in om de perfecte woning aan te kopen! Dit proces gaan wij als team samen aan.
Benieuwd naar onze werkwijze? Ik maak graag tijd voor vrij voor een afspraak.