Makelaarskantoor Barnsteen

Makelaarskantoor Barnsteen

Een huis kopen of een huis verkopen is een grote stap in je leven. Makelaarskantoor Barnsteen is een full service makelaarskantoor, waarbij de klant centraal staat!

Wij nemen de tijd voor iedere aan- en verkoop die we doen. Het beste resultaat halen wij door ons persoonlijke contact en jou goed te leren kennen. Wat vind jij belangrijk in het vinden van jouw nieuwe woning en wat maakt jouw te verkopen woning zo uniek? Als team zetten wij ons voor 100% in voor het beste resultaat.

Dat is de kracht van Makelaarskantoor Barnsteen!

Het is geen toeval dat het makelaarskantoor vernoemd is naar de Barnsteen.

“Barnsteen” is de Nederlandse vertaling van het Engelse woord Amber (de oprichter van dit kantoor). De Barnsteen is ook een steen waarin veel positieve eigenschappen worden toegeschreven.

Het is een warm oranje versteende hars die staat voor transparantie, warmte en kracht. Kernwaarden die goed passen bij onze werkwijze!

Leer ons team kennen:

Op 023-7370571 kan je ons op werkdagen bereiken.

Of mail ons op info@barnsteen.nl.

 

Barnsteen: Makelaars voor Haarlem, Heemstede en omgeving

Amber Nooij Barnsteen
Amber Nooij (directeur)
Beëdigd Register makelaar/taxateur

Sinds 2009 ben ik actief als makelaar. Ik ben dus gestart in de ‘crisis’ en heb al veel ontwikkelingen in de markt meegemaakt. Snel schakelen is mijn sterke punt. Klanten ondersteunen met 1 van de belangrijkste beslissingen is wat ik dagelijks doe. Verder ben ik actief om de dienstverlening van ons team continu te verbeteren omdat we constant moeten anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben ik mede-eigenaar en bedenker van het veel gebruikte online aankoopsysteem Copaan.

Tim Stokman Barnsteen
Tim Stokman (partner)
Beëdigd Register Makelaar

Als geboren en getogen Haarlemmer ben ik als makelaar actief in de, naar mijn mening, mooiste regio van Nederland.Na een masterstudie Planologie aan de UvA kwam ik in aanraking met de makelaardij en ik was direct verkocht! Van begin af aan ben ik betrokken bij Barnsteen en elke dag ben ik vereerd om onze klanten te begeleiden en te helpen bij de belangrijkste investering/verkoop in hun leven. Ik ga voor mijn klant door het vuur en streef ten aller tijden voor het beste resultaat. Hierbij staat het persoonlijke contact met de klant centraal.

Henry Wittenberg Barnsteen
Henry Wittenberg
makelaar KRMT

Makelaar, een beroep waar iedereen wel een mening over heeft. En het mooie daarvan is dat ik het ben. Het bijzondere en leuke van ons vak is dat wij iedere dag mensen mogen begeleiden bij het (ver)kopen van een woning. In dat proces maak je van alles mee, van de wieg tot aan de dood. Daaruit ontstaan duurzame relaties met opdrachtgevers en groeien wij mee in hun woonreis. Voor mij zijn dit belangrijke elementen om plezier te hebben in ons vak!

Michelle Zwaan Barnsteen
Michelle Zwaan
Commercieel medewerker binnendienst

Bij Barnstseen op de binnendienst kan ik al mijn kwaliteiten kwijt. Ik vind het leuk om mensen van dienst te zijn en te ontzorgen. Vriendelijkheid en kwaliteit zijn bij mij vanzelfsprekend. Het dagelijks contact met klanten en de diversiteit aan woningen, zorgt voor veel afwisseling. Mijn creatieve ideeën, oog voor detail en organisatietalent komen goed van pas in deze veelzijdige rol. Ik ben een echte spin in het web!

Sandra Verstoep Barnsteen
Sandra Verstoep
Assistent makelaar

Wat is het een feest om deel uit te maken van Team Barsteen! Ik heb dagelijks contact met onze aankoop klanten om het perfecte huis voor ze te zoeken. Iedere klant is weer anders, waardoor mijn werk zeer divers is. Toch is de aanpak hetzelfde. Voor iedereen zetten wij ons 100% in om de perfecte woning aan te kopen! Dit proces gaan wij als team samen aan.
Benieuwd naar onze werkwijze? Ik maak graag tijd voor vrij voor een afspraak.

Lize Zieltjes Barnsteen
Lize Zieltjens
commercieel medewerker

Zelf heb ik het ook mogen ervaren; dat het kopen en verkopen van je woning een spannende tijd is. Ik vind het bijzonder dat wij bij deze taak betrokken mogen zijn. Een huis vinden in deze tijd, is een taak op zich en klanten volledig ontzorgen bij een succesvolle verkoop is minstens zo belangrijk. Ik ben bijna klaar met de opleiding tot makelaars-assistent. Met mijn diploma op zak mag ik ook de buitendienst met verkopen gaan ondersteunen.