Makelaar Haarlem

Makelaar Haarlem

Haarlem, sinds jaar en dag gewaardeerd als één van de prettigste woongemeenten van Nederland. Jaar na jaar staat deze stad in de top 10 van meest aantrekkelijke steden. “De drukte van de stad en de gemoedelijkheid van een dorp komen in deze stad bijeen”.

Het historische centrum van Haarlem is al meerdere malen verkozen tot beste winkelstad van het land. En met het strand, de duinen en Amsterdam in de nabije omgeving is de stad een uitermate geschikte woonstad.

Al deze mooie kenmerken hebben ervoor gezorgd dat de woningprijzen in Haarlem statistisch gezien niet zo zijn gedaald als in de rest van het land. Amber en Tim van Makelaarskantoor Barnsteen zijn beide geboren in deze stad en kennen Haarlem op hun duimpje. Door deze ervaring en kennis kan je het makelen zonder zorgen over laten aan Makelaarskantoor Barnsteen.

Bekijk onze referenties

Barnsteen makelaarskantoor op een rij

Waardering klantenWerkgebiedLid vanGratisWaarden
Waardering klanten 9+, klik voor onze referenties
Actief in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Driehuis, Spaarndam en Hoofddorp
Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), VastgoedCert gecertificeerd
Gratis actuele informatie en rapportage over de regionale woningmarkt
Wij staan voor Transparantie (helder, duidelijk en zonder verborgen agenda), Warm (mensgericht en met oog voor de emotionele kanten) en Kracht (stabiliteit, korte lijnen en processen doorpakken)

Wat zeggen onze klanten over ons als aankoopmakelaar

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Barnsteen Makelaardij heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij een eerste bod op een huis en (daarna) bij de uitgebreide zoekopdracht naar het huis dat we inmiddels gekocht hebben. We kwamen in contact met Amber op aanraden van een collega en deze referentie heeft ze meer dan waar gemaakt! Ook buiten kantoortijden waren Tim en Amber goed bereikbaar, flexibel en belangrijker nog: in het contact zijn we heel persoonlijk geholpen, waarbij er altijd ruimte was voor vragen en zorgen. Er komt immers heel wat kijken bij het kopen van een nieuwe woning! In onze zoektocht kwamen de ervaring en het brede netwerk van Amber goed van pas en weten we nu zeker dat we een heerlijk huis gevonden hebben.

Detail informatie staat in deze beoordelingen