Makelaarskantoor Barnsteen

Op zoek naar een woning in Haarlem?

De mooie stad Haarlem is ideaal gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en het strand. Haarlem staat bekend om de mooie grachten, hofjes en pandjes uit de gouden eeuw. In de binnenstad kan je eindeloos winkelen en vind je gezellige café’s en restaurantjes. Haarlem is voorzien van goede scholen, veel sportverenigingen en verschillende wandelparken. Kortom, een heerlijke stad om in te wonen!

Makelaar Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en telt ongeveer 160.000 inwoners. Haarlem kent meer dan 130 buurten en wijken! Onze makelaars vertellen je graag meer over Haarlem en waar je op moet letten als je in Haarlem je huis wil verkopen of aankopen. 

Barnsteen makelaars en Haarlem 

Een huis kopen of een huis verkopen is een grote stap in je leven. Makelaarskantoor Barnsteen is een full service makelaarskantoor, waarbij de klant centraal staat!

Wij nemen de tijd voor iedere aan- en verkoop die we doen. Het beste resultaat halen wij door ons persoonlijke contact en jou goed te leren kennen. Wat vind jij belangrijk in het vinden van jouw nieuwe woning en wat maakt jouw te verkopen woning zo uniek? Als team zetten wij ons voor 100% in voor het beste resultaat.

Onze referenties van onze klanten geven je een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Duurzaam wonen in Haarlem

Duurzaam wonen is geen keuze meer. Lees hier het interview met Amber over duurzaam wonen.interview Amber van Barnsteen over duurzaam wonen

Activiteiten in Haarlem

In Haarlem is er altijd wel wat te doen. Op de Grote Markt is er jaarlijks het jazz-festival. Ook culinair valt er heel veel te beleven, Haarlem is niet voor niets gastronomische hoofdstad, bekijk hier alle culinaire activiteiten.makelaar haarlem Barnsteen

Waarom is Haarlem leuk om te wonen

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen wensen, maar in gesprek met onze klanten komen de volgende punten vaak terug, op de vraag waarom Haarlem zo leuk is om in te wonen:

 1. de vele hofjes
 2. dichtbij het strand van Bloemendaal en Zandvoort
 3. vlakbij Amsterdam en op 20 minuten van Schiphol
 4. leuke binnenstad en heel veel restaurants 
 5. de 3 parken in de stad
 6. vlakbij de prachtige duinen, waar je urenlang kan wandelen en van e rust kunt genieten

Wat moet je in Haarlem gedaan of gezien hebben

 1. de Grote Markt en het beeld van Laurens Koster en natuurlijk de kerk en het stadhuis
 2. het Teylers museum
 3. het Frans Hals museum
 4. een elektrische boottocht over het Spaarne en door de binnenstad
 5. de waterleiding duinen
 6. museum Dolhuys
 7. de kweektuinen
 8. etc etc

Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09:00 – 17:30 geopend. Op een ander moment afspreken kan ook. Bel gerust!

Contact opnemen

Contact opnemen