Verkoper Tweede Hogerwoerddwarsstraat 29 in Haarlem – Aankoper Dolfijnstraat 11 in Haarlem

Ruim een jaar voordat we besloten mijn huis te verkopen, hebben we het huis van mijn vriendin verkocht. In dit traject hadden we al een aantal makelaars gesproken en een zeer geknipte makelaar voor dat specifieke huis gevonden. Voor het tweede huis vonden we deze makelaar minder geschikt en ook de andere kandidaten vielen af. We zochten dus al even naar een goed alternatief, maar een makelaar met de juiste klik vonden we niet. Tot we Amber ontmoette bij één van de velen bezichtigingen die we hebben gedaan in het jaar voorafgaand aan de succesvolle ver- en aankoop van onze oude en nieuwe huis.

Wat ons zeer opviel aan de manier waarop Amber te werk gaat, is de combinatie van zelfverzekerdheid (ze is goed in haar vak, regelt zaken snel en bij voorkeur efficiënt) en ruimte voor creatieve ideeën.

Ze verkoopt een huis door de reële mix van tegens (die er altijd zijn) en voors te presenteren en de wens van de klant daarbij niet uit het oog te verliezen (met name dat laatste is schaars in de markt).

Daarnaast is het gewoon heel prettig samenwerken met een zeer gemotiveerde, snel communicerende en prettig in de omgang zijnde Amber. Wij hebben de hele afwikkeling van koop en verkoop van beide huizen daardoor als zeer prettig en leuk ervaren.

Ons devies: neem liever deze top makelaar dan een top hypotheek!”

Pieter Bas Donkersteeg en Anoesjka Lechner