Verkoper Parklaan 8 in Haarlem

In maart jl. besloot ik een huis in Heemstede te kopen zonder voorwerk te hebben gedaan of mijn huis in Haarlem goed in de verkoopmarkt zou liggen.

Ik kwam in contact met Amber en er was meteen een klik. Amber zag de verkoop van mijn huis als een uitdaging en er was tijdens onze eerste ontmoeting een wederzijds respect en vertrouwen.

Toen mijn huis niet lang daarna in de verkoop ging bleek het animo van kijkers en potentiele kopers groot. Vanaf de eerste dag had ik geen enkele twijfel dat Amber uiteindelijk tot een goede zakelijke transactie zou komen en mijn gevoel is ook zo gebleven en uitgekomen. Na een week van bezichtigingen is mijn huis via inschrijving bij de notaris verkocht en Amber heeft in dit succesverhaal een heel groot aandeel gehad. Haar gedrevenheid, aanstekelijke enthousiasme, bereikbaarheid, zakelijke instinct maar vooral ook haar empatisch vermogen om met mij en de diversiteit aan gegadigden om te gaan vond ik inspirerend.

De verkoop van mijn huis is snel, correct en zakelijk gezien uitstekend verlopen. Ik kan mij geen betere makelaar voorstellen en raad een ieder Amber aan die als verkopende partij houdt van een makelaar met een zakelijk instinct, een uitermate correcte, vriendelijke en vooral een persoonlijke manier van benadering en omgang met de klant.

Erik Sweers