Verkoper Kerklaan 127 in Heemstede – Aankoper Frans Lisztlaan 23 in Heemstede

Amber heeft ons zowel bij de verkoop van onze woning als bij de aankoop van onze nieuwe woning op een uitstekende manier geholpen. Haar daadkracht en kennis van de actuele woningmarkt is van grote invloed geweest op de snelle verkoop van ons huis en een gunstige aankoopprijs van onze nieuwe woning. Haar aanpak is absoluut passend in het huidige klimaat van de woningmarkt. Bij de verkoopbegeleiding gaf zij blijk van een groot inlevingsvermogen ten opzichte van een eventuele koper, en legde de nadruk op een betrouwbare doch aantrekkelijke presentatie van onze woning. Eerlijk en rechtdoorzee, altijd bereikbaar en zeker geen typische makelaarspraatjes zoals je een aantal jaren geleden nog tegenkwam.

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning dacht zij continue mee, bij iedere woning die we hebben gezien was ze volledig ingelezen en kregen we een eerlijk advies. Ze begreep precies waar wij naar op zoek waren en heeft actief gezocht binnen haar netwerk, waardoor we o.a. woningen hebben kunnen bekijken die pas net op de markt waren, of zelfs nog op de markt moesten komen. Uiteindelijk hebben haar kennis van de markt en haar netwerk enorm bijgedragen aan de koop van ons droomhuis.

Al met al hebben wij ons contact met Amber als zeer prettig en vertrouwd ervaren en hebben haar inmiddels aan velen aangeraden.

Katrien Rietema