Verkoper Dickmansstraat 14 in Haarlem

Amber is ondanks haar grote gedrevenheid en passie voor het vak toegankelijk en menselijk. Alles behalve een ‘gladde’ verkoper. Ze viel ons op door haar enorme(!) flexibiliteit en vrolijkheid. Ze is letterlijk (en ik ben veeleisend) ALTIJD bereikbaar.

Ze houdt niet vast aan haar eigen ideeën als je als verkoper echt iets anders wil maar houdt wel vast aan haar expertise als je zelf misschien geneigd bent vanuit emotie te reageren.

Ze gaat er meer dan 100% voor, kijker staat centraal dus ook ‘s avonds en op zondag. En voor de kijker binnen staat heeft ze al gedegen onderzoek gedaan om waar mogelijk te onderzoeken of ze serieus zijn of niet.

De kwaliteit van fotografie die ze meebrengt (en overig team) is heel hoog (doorslaggevend voor hoeveelheid bezoekers) en de geweldig mooie brochure die gemaakt is zullen we zeker bewaren als naslagwerk om aan de kinderen te laten zien waar ze geboren zijn. Top. Binnen 2,5e week gingen we in onderhandeling. In deze tijd. We hebben er zelf hard voor gewerkt en samen met Amber een goede en hele fijne verkoop gehad. Ons huis is in goede handen bij de nieuwe bewoners, dat was voor mij persoonlijk belangrijk. Ik kan iedereen aanraden -ondanks de misschien wat hogere prijs- met Amber in zee te gaan!