Koper Orionweg 110 in Haarlem

We waren al bijna drie jaar op zoek naar een huis in Haarlem toen we met Barnsteen in zee gingen. Amber waren we tegengekomen bij een bezichtiging; ze maakte een gretige en prettige indruk. Het is ontegenzeglijk de verdienste van Barnsteen (Amber en Tim) dat we erin geslaagd zijn een huis te vinden in Haarlem dat aan bijna al onze wensen voldoet. We zijn inmiddels verhuisd en zijn erg tevreden over de keuze die we hebben gemaakt.

Veel zaken in het aankoopproces heeft Barnsteen prima begeleid, een enkel slordigheidje daargelaten. Eén incident vonden we niet zo prettig: op een bepaald moment in het proces gaf Amber flink gas, terwijl wij iets meer ruimte nodig hadden om een beslissing te kunnen nemen. Ze heeft dat op dat moment niet goed ingeschat, maar we hebben het nadien op een goede manier uitgepraat.

We adviseren woningzoekers in zee te gaan met Barnsteen als ze behoefte hebben aan een prettige en deskundige makelaar die ‘out of the box’ woningen aandraagt en het aankoopproces doortastend begeleidt. We adviseren Amber om tijdens het aankoopproces iets vaker te checken of haar aanpak aansluit bij de behoefte van haar klanten. Of iets beter toe te lichten waarom ze een bepaalde aanpak kiest.