Aankoper Lijsterbeslaan 11 in Heemstede

“Formidabel! Amber en Tim vormen een perfect gebalanceerd duo bestaande uit assertiviteit en doordachtheid die je nodig hebt als je (een van) de grootste aanko(o)p(en) van je leven doet. En dat werkt gewoon heel prettig!

Natuurlijk zijn er genoeg makelaars die verstand van zaken hebben, hun afspraken nakomen, prettig zijn in omgang of scherp op het juiste moment… Bij Makelaarskantoor Barnsteen hoef je alleen niet te kiezen, krijg je het allemaal!

Na meerdere maanden op eigen houtje zoekend zijn geweest naar een huis om te kopen, liepen we Amber als verkopend makelaar bij een huis tegen het lijf dat we bezichtigden. Dit huis hadden wijzelf uiteindelijk niet 100% een klik mee, en juist omdat Amber dit zo feilloos aanvoelde, ons objectief wees op de voor- en nadelen, alle relevante kennis aanbood en vooral niks opdrong hebben we haar gevraagd om ons te begeleiden met onze aankoop. En dat heeft het verschil gemaakt.

We leerden naast Amber ook Tim al snel kennen, en hun werkwijze is zo proactief en verfrissend dat je spontaan enthousiast wordt. Om een lang verhaal kort te maken: na een orienterend gesprek, twee gezellige en intensieve dagen huizen kijken kwamen we het droomhuis tegen.. We zijn in de verdere afwikkeling van de aankoop zeer professioneel, persoonlijk en pronto begeleid.

Makelaarskantoor Barnsteen bevelen we dan ook van harte aan!

Vriendelijke groeten,
Sarah en Ewoud”