Op zoek naar een aankoopmakelaar

Als je jouw huis wil kopen kan je een makelaar inschakelen. Maar waarom zou je dat doen?

Wat zijn voordelen om zelf je huis te kopen? Waarom zou je een makelaar inschakelen? Dat kost toch geld? En wat levert het je op?

Voor en nadelen aankoopmakelaar

Natuurlijk kun je onderstaande lezen met in je achterhoofd dat wij van makelaarskantoor Barnsteen, niet objectief zijn. Toch hebben wij zo goed mogelijk de feiten op een rij gezet.

Tijd

Een huis kopen kost tijd. Denk aan een goede keuze maken uit het huizenaanbod om te bepalen welke woning interessant zijn om te bezichtigen. Documenten bestuderen, onderhandelen.

Kennis en ervaring

Waar moet je op letten en hoe weet je wat belangrijk is. Voor de technische kant kan je een bouwkundige specialist inschakelen, dat zal een aankoopmakelaar ook doen. Maar welke bouwkundige is goed en kan deze bouwkundige op korte termijn tijd vrijmaken om met je mee te gaan naar een woning?

Voor een belangrijke financiële beslissing, want dat is de koop van een woning,  ga je niet over 1 nacht ijs. Je wilt zekerheid en zorgeloos en vooral met veel plezier wonen.

Gemak en Zorg

Al heb je de tijd en wellicht ook kennis en misschien wel ervaring met eerdere woningen, dan kan je toch kiezen voor gemak om een specialist in te schakelen. Dat scheelt je mogelijk een hoop zorg.

Geld

Ja een specialist inschakelen kost geld. Dus dat geld kan je besparen door alles of delen van het makelaars-werk zelf te doen.

Zekerheid

De zekerheid dat jouw woning bouwkundig in orde is zorgt voor rust, maar ook informatie over de buurt, de Vereniging van Eigenaren (indien van toepassing) zijn belangrijke aspecten die voor zekerheid en dus voor langdurig woongenot zorgen.

Snel schakelen zeker in geval van aankoop in de huidige markt

In de regio Haarlem, Heemstede (Zuid-Kennemerland) is snel schakelen momenteel hard nodig. Je zult dus dicht op het nieuwe aanbod van huizen moeten zitten en alert reageren en dus ook tijd moeten hebben voor bezichtigingen.

 

Barnsteen makelaarskantoor op een rij

Waardering klantenWerkgebiedLid vanGratisWaarden
Waardering klanten 9+, klik voor onze referenties
Actief in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Driehuis, Spaarndam en Hoofddorp
Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), VastgoedCert gecertificeerd
Gratis actuele informatie en rapportage over de regionale woningmarkt
Wij staan voor Transparantie (helder, duidelijk en zonder verborgen agenda), Warm (mensgericht en met oog voor de emotionele kanten) en Kracht (stabiliteit, korte lijnen en processen doorpakken)

Wat zeggen onze klanten over ons als aankoopmakelaar

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Barnsteen Makelaardij heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij een eerste bod op een huis en (daarna) bij de uitgebreide zoekopdracht naar het huis dat we inmiddels gekocht hebben. We kwamen in contact met Amber op aanraden van een collega en deze referentie heeft ze meer dan waar gemaakt! Ook buiten kantoortijden waren Tim en Amber goed bereikbaar, flexibel en belangrijker nog: in het contact zijn we heel persoonlijk geholpen, waarbij er altijd ruimte was voor vragen en zorgen. Er komt immers heel wat kijken bij het kopen van een nieuwe woning! In onze zoektocht kwamen de ervaring en het brede netwerk van Amber goed van pas en weten we nu zeker dat we een heerlijk huis gevonden hebben.

Detail informatie staat in deze beoordelingen