Maak kennis met Barnsteen

Onze eerste echte promotiefilm en we zijn er trots op. De film werd geregisseerd en geproduceerd door Robert Jonker, student opleiding fotografie en filmdesign aan de fotovakschool. Hij maakte de film in het teken van een periodeopdracht. “ Ik ken Barnsteen via een vriendin en het was mij opgevallen dat zij nog geen bedrijfsfilm hadden. En eigenlijk veel makelaarskantoren hebben dat niet. Naar mijn idee onderscheidt Barnsteen zich met dit filmpje van de andere makelaars in de regio”, licht hij toe. Robert is 20 jaar en heeft al enige ervaring met het regisseren en produceren van after movies en bruiloften. Het maken van deze promotiefilm was een nieuwe ervaring voor hem, maar welbewust gekozen. “Als je als bedrijf een promotiefilm maakt, dan kun je op een goede manier de kernwaarden overbrengen aan je potentiële klanten. Dat wilde ik bereiken met deze film. En het gaf mij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de wereld van de makelaardij. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om als makelaar altijd bereikbaar te zijn voor je klanten en het was inspirerend om te zien hoe een klein hecht team met elkaar samenwerkt”.

Op de hoogte blijven van de huizen marktontwikkeling in Haarlem, Heemstede e.o? Bekijk dan onze woningmarkt-rapportage

Wat zeggen onze klanten over Barnsteen als aankoopmakelaar Haarlem

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Barnsteen Makelaardij heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij een eerste bod op een huis en (daarna) bij de uitgebreide zoekopdracht naar het huis dat we inmiddels gekocht hebben. We kwamen in contact met Amber op aanraden van een collega en deze referentie heeft ze meer dan waar gemaakt! Ook buiten kantoortijden waren Tim en Amber goed bereikbaar, flexibel en belangrijker nog: in het contact zijn we heel persoonlijk geholpen, waarbij er altijd ruimte was voor vragen en zorgen. Er komt immers heel wat kijken bij het kopen van een nieuwe woning! In onze zoektocht kwamen de ervaring en het brede netwerk van Amber goed van pas en weten we nu zeker dat we een heerlijk huis gevonden hebben.

 

Wat zeggen onze klanten over Barnsteen als verkoopmakelaar Haarlem

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Wat geweldig om bij de verkoop van het huis een team om ons heen te hebben dat zo enthousiast is en met zoveel passie hun werk doen!
Vanaf de eerste dag tot de overdracht was alles met zoveel zorg geregeld en zijn we erg goed begeleid. De foto’s en de tekst waren geweldig. Geen enkele vraag was te veel. Dank jullie wel voor de persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en enthousiasme! Jullie zijn een topteam!

Detail informatie staat in deze beoordelingen