Huis kopen in Haarlem

Huis kopen in Haarlem?

Huis kopen in Haarlem marktontwikkelingWil je een huis kopen in Haarlem en omstreken? En zoek je een aankoopmakelaar die je daarbij kan ondersteunen en begeleiden? Makelaarskantoor Barnsteen bestaat uit een klein team en dat werkt. Persoonlijk contact, korte lijnen, goede communicatie en duidelijke taal, dat maakt ons sterk. Daarnaast zijn Amber en Tim beiden geboren in Haarlem en kennen de stad van binnen en van buiten.

Je huis kopen in Haarlem?

Een huis kopen is een belangrijke en emotionele gebeurtenis. Daarbij heb je een makelaar nodig die begrijpt wat je wilt of je helpt je wensen en eisen te verwoorden en je ondersteunt en begeleidt in de aankoop van je huis. Die precies aanvoelt in welke buurt je past, welk soort huis je wilt en zelfs in welke straat je wilt wonen. En die dan ook kan doorpakken, het juiste netwerk heeft en met onderhandelingskracht het huis voor je kan aankopen.
Bij onze aankoopbegeleiding beginnen we met inventariseren van je woonwensen. Daarna gaan we samen op zoek naar je droomhuis. En zoeken we net zolang tot we die gevonden hebben.

Wat zeggen onze klanten over Makelaarskantoor Barnsteen?

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,3
Een topmakelaarsteam: een persoonlijk afgestemde begeleiding, startend met een grondige analyse van onze wensen die gedurende het proces werden fine-getuned, tot de aankoop van ons droomhuis. Een klein team, zeer goed op elkaar ingespeeld, korte lijnen en een snelle, open en heldere communicatie, allemaal aspecten die wij enorm hebben gewaardeerd.
Deskundig advies, plezier in hun werk, de persoonlijke aanpak, inschakelen van de juiste mensen op het goede (en in ons geval zeer snelle…..) moment en de doortastendheid, maar toch de ruimte voor onze eigen inbreng, maakt dat wij makelaarskantoor Barnsteen van harte kunnen èn zullen aanbevelen bij anderen.Wij gaan dan nu ook graag met hen verder voor de verkoop van onze huidige woning!.

Makelaar Haarlem nodig? Dan is Barnsteen jouw keuze

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel naar ons op 023 -373 05 71 of mail naar info@barnsteen.nl