Wat kunnen we voor je betekenen?

Je wilt graag verhuizen. Je bent je aan het oriënteren en je moet je wensen nog formuleren en zoekt hierin professionele begeleiding. Misschien heb je het huis van je dromen juist al gevonden en wil je daarvoor de goede prijs betalen. Of je bent nog op zoek naar de juiste buurt of omgeving. Wij helpen je graag bij het zoeken naar je droomhuis.

Onze aanpak

Voor de aankoop van jouw droomhuis hebben we een vaste, effectieve aanpak. In een eerste gesprek inventariseren en analyseren we jouw eisen en wensen en gaan we op basis daarvan voor je aan de slag. Na een ronde van het bezichtigen van een aantal huizen verfijnen we het beeld van jouw ideale huis steeds verder. Tot het moment dat we die kunnen selecteren en aankopen. Daarin begeleiden we je natuurlijk ook: voor de definitieve aankoop doen we onderzoek naar de bouwkundige staat en de staat van onderhoud van het huis. We vragen bestemmingsplannen op en doen we onderzoek naar de bodemgesteldheid. We bespreken de onderhandelingsstrategie met je. Hebben we de aankoop gedaan, dan controleren we de koopakte en de bijbehorende documenten.
Bij levering doen we samen de inspectie van je nieuwe woning en gaan we gezamenlijk naar de notaris voor het transport. En mocht er daarna nog iets zijn, dan helpen we je uiteraard ook.

Werkgebied

Als makelaar zijn wij actief in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Driehuis, Spaarndam en Hoofddorp.

Kijk ook even bij onze referenties. We scoren als aankoopmakelaar gemiddeld een 9,4.
Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Wat vinden klanten van Makelaarskantoor Barnsteen

Een mooi huis vinden is één, verstandig deskundig en met kennis van zaken de onderhandelingen voeren is iets anders. Amber Nooij van Makelaarskantoor Barnsteen heeft mij daarbij heel erg snel, prettig en goed geholpen.
In overleg werd op grond van statistische gegevens heel deskundig een realistische prijs vastgesteld. Die prijs werd vertaald in een scherp bod dat de verkoopmakelaar in eerste instantie deed twijfelen. Goed onderhandelen en heldere communicatie maakten dat het biedingenproces al na drie dagen was afgerond. Binnen twee weken na de eerste bezichtiging was ik de eigenaar van een nieuw huis
Ik kan terugkijken op een geslaagd en prettig aankoopproces wat me zonder de inzet van Makelaarskantoor Barnsteen zo goed als zeker slapeloze nachten zou hebben opgeleverd zonder het resultaat zoals dat nu is behaald.