Verkoop

Barnsteen marktontwikkeling Zuid-KennemerlandJouw huis is jouw thuis. Een plek waar je misschien al jaren woont. Maar soms is het tijd voor de volgende stap en wil je je huis verkopen.  Wij begeleiden je bij alles wat komt kijken bij de verkoop van je huis. Iedere verkoop is anders. Een huis heeft unieke kenmerken en zijn eigen doelgroep. Bij de start van de verkoop schakelen we een aantal professionals in. Met onze vaste styliste, bouwkundige, NEN-meter, fotograaf, tekstschrijver en vormgever maken we de totaalpresentatie van het huis en de (digitale) brochure. En we stellen samen een marketingplan op.
Met als doel jouw huis zo snel mogelijk te verkopen tegen een goede prijs.

Bekijk onze referenties

Barnsteen makelaarskantoor op een rij:

1. waardering klanten 9+
2. actief in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Driehuis, Spaarndam en Hoofddorp
3. lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en VastgoedCert gecertificeerd
4. gratis actuele informatie en rapportage over de regionale woningmarkt
5. wij staan voor Transparantie (helder, duidelijk en zonder verborgen agenda), Warm (mensgericht en met oog voor de emotionele kanten) en Kracht (stabiliteit, korte lijnen en processen doorpakken)

Wat zeggen onze klanten over ons als verkoopmakelaar

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Wat geweldig om bij de verkoop van het huis een team om ons heen te hebben dat zo enthousiast is en met zoveel passie hun werk doen!
Vanaf de eerste dag tot de overdracht was alles met zoveel zorg geregeld en zijn we erg goed begeleid. De foto’s en de tekst waren geweldig. Geen enkele vraag was te veel. Dank jullie wel voor de persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en enthousiasme! Jullie zijn een topteam!

Detail informatie staat in deze beoordelingen