Beoordeling makelaar Haarlem

Barnsteen marktontwikkeling Zuid-KennemerlandJe bent op zoek naar een makelaar in Haarlem. Wie jou het beste kan helpen wordt bepaald door een aantal factoren. We zetten ze op een rij in willekeurige volgorde:

1. referenties
2. persoonlijke klik
3. courtage
4. lokale marktkennis en vooral kennis van de buurt
5. aanpak en werkwijze
6. bij een verkoop, de verwachte verkoopprijs die de makelaar denkt te realiseren
7. bij een aankoop is zicht op de woonwensen op korte en lange termijn cruciaal

Kiezen voor een makelaar die bijvoorbeeld aangesloten is bij de NVM geeft je extra waarborg voor kwaliteit. Iedere NVM-makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding.
Jaarlijks dient hij te voldoen aan de vastgestelde educatie-verplichting om zijn kennis up-to-date te houden. De NVM-makelaar houdt zich aan de NVM Erecode met gedragsregels.

Beoordeling makelaar Haarlem

Waar let je met name bij een aankoopmakelaar:

1. Bij wellicht de belangrijkste financiële beslissing in je leven gaat het om openheid en vertrouwen. Wat zijn je woonwensen op korte en lange termijn? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Kan de aankoopmakelaar zich goed verplaatsen in jou situatie?

2. Weet de aankoopmakelaar jouw wensen om te zetten in mogelijke buurten in Haarlem waar je zou kunnen wonen en huizen die bij je passen. En hoe actief zoekt de aankoopmakelaar voor jou, eventueel ook in het weekend?

3. Het kopen van een woning is zowel een emotioneel als een rationeel proces. Wat doet de aankoopmakelaar als jij je droomhuis hebt gevonden en je niet meer de nadelen van de woning kan of wil zien?

Waar let je met name bij een verkoopmakelaar:

1. hier gaat het vooral om hoe succesvol de verkoopmakelaar is geweest

2. maar ook hier gaat het om vertrouwen, want je geeft immers de sleutel aan de verkoopmakelaar om bezichtigingen te doen in jouw huis.

En communicatie is een belangrijke in zowel de koop als verkoop. Regelmatig een update over de status en voortgang. Maar ook direct na een bezichtiging horen hoe het is gegaan.

Wat zeggen onze klanten over Barnsteen als aankoopmakelaar Haarlem

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,3
Barnsteen Makelaardij heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij een eerste bod op een huis en (daarna) bij de uitgebreide zoekopdracht naar het huis dat we inmiddels gekocht hebben. We kwamen in contact met Amber op aanraden van een collega en deze referentie heeft ze meer dan waar gemaakt! Ook buiten kantoortijden waren Tim en Amber goed bereikbaar, flexibel en belangrijker nog: in het contact zijn we heel persoonlijk geholpen, waarbij er altijd ruimte was voor vragen en zorgen. Er komt immers heel wat kijken bij het kopen van een nieuwe woning! In onze zoektocht kwamen de ervaring en het brede netwerk van Amber goed van pas en weten we nu zeker dat we een heerlijk huis gevonden hebben.

 

Wat zeggen onze klanten over Barnsteen als verkoopmakelaar Haarlem

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Wat geweldig om bij de verkoop van het huis een team om ons heen te hebben dat zo enthousiast is en met zoveel passie hun werk doen!
Vanaf de eerste dag tot de overdracht was alles met zoveel zorg geregeld en zijn we erg goed begeleid. De foto’s en de tekst waren geweldig. Geen enkele vraag was te veel. Dank jullie wel voor de persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en enthousiasme! Jullie zijn een topteam!

Detail informatie staat in deze beoordelingen