Het Barnsteenteam

 

Makelaarskantoor Barnsteen is opgericht door Amber Nooij.

Samen met Tim Stokman, Edwine Ladru en Mirjam Bik is zij met bezieling en plezier actief op de woningmarkt van Haarlem en omstreken.

‘Barnsteen’ is de Nederlandse vertaling van het Engelse woord Amber. Wel zo toepasselijk. Maar de Barnsteen is ook een steen waaraan veel positieve eigenschappen worden toegeschreven.
Het is een warm oranje, versteende hars die staat voor transparantie, warmte en kracht. Associaties die goed passen bij onze werkwijze.
– Transparantie betekent helder, duidelijk en zonder verborgen agenda
– Warm betekent mensgericht en met oog voor de emotionele kanten
– Kracht betekent stabiliteit, korte lijnen en processen doorpakken.

Wat zeggen klanten over makelaarskantoor Barnsteen

Zodra je Tim en Amber van Barnsteen hebt gesproken dan weet je het gewoon…nu komt het goed. En dat klopte ook helemaal ! Appartement is vlot verkocht en droomhuis gevonden en aangekocht. Achter de schermen verzorgt Mirjam vlekkeloos de administratieve kant. Zoek je een makelaar die zich voor 1000 % inzet, met je meedenkt ( en niet alleen tussen 9.00 en 17.00 ) en net zo blij is als jijzelf met de behaalde resultaten dan is de keuze makkelijk…Barnsteen steekt met kop en schouders boven iedereen uit in makelaarsland. Dus waarom nog verder kijken als je de beste al gevonden hebt?
Verkoper Veldzigtlaan 44 in Haarlem, detail informatie
Verkoper Veldzigtlaan 44 in Haarlem
Het Barnsteenteam heeft een zeer persoonlijke aanpak. Deskundig, zorgvuldig en betrouwbaar. Allereerst hebben ze ons goed voorbereid in het verkoopklaar maken van het huis. Vervolgens is ons huis goed gepositioneerd in de markt. Tijdens het verkoopproces gaven ze waar nodig ruimte of hielpen ons kordate besluiten te nemen. De communicatie was optimaal. “Geen verassingen” is blijkbaar hun motto. Met transparantie, oprechtheid en plezier. In het speelveld zijn zij een sportief team met een winnaarsmentaliteit die gewaardeerd wordt door verkopers, aankopers en collega’s. Je merkt dat in het hele proces van grote toegevoegde waarde is. Wij als verkopers blij en binnenkort dragen wij ons huis over zonder veel geregel. Alles wordt gedaan.
Verkoper Korte Kleverlaan 64 in Bloemendaal, detail informatie
Verkoper Korte Kleverlaan 64 in Bloemendaal
Bij hun eerste bezoek voelde het meteen goed aan. Super begeleiding van Amber en Tim. Vriendelijke en professionele aanpak. Ik ben super tevreden zowel voor de verkoop van mijn huis als de aankoop van mijn appartement. Alles is vlekkeloos verlopen. Niet verder zoeken. Barnsteen Makelaardij is 100% top.

Verkoper Marsstraat 97 in Haarlem, detail informatie
Verkoper Marsstraat 97 in Haarlem
Wat geweldig om bij de verkoop van het huis een team om ons heen te hebben dat zo enthousiast is en met zoveel passie hun werk doen!
Vanaf de eerste dag tot de overdracht was alles met zoveel zorg geregeld en zijn we erg goed begeleid. De foto’s en de tekst waren geweldig. Geen enkele vraag was te veel.
Dank jullie wel voor de persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en enthousiasme! Jullie zijn een topteam!
Verkoper Brederodestraat 170 in Zandvoort, detail informatie
Verkoper Brederodestraat 170 in Zandvoort
In vier jaar 3 huizen met Barnsteen verkocht !! natuurlijk heel blij maar…ik zal het ook wel missen: het op een zo prettige bijna vriendschappelijke doch professionele manier met elkaar werken aan 3 verkoop missies. ik kan Barnsteen onder leiding van Amber Nooij van harte aanbevelen !!
Verkoper Herenweg 21 C in Heemstede, detail informatie
Verkoper Herenweg 21 C in Heemstede

Bekijk hier al onze referenties

Wie zijn wij?

Amber Nooij

Beëdigd Register makelaar/taxateur

Tim Stokman

Kandidaat Register makelaar/taxateur

Edwine Ladru

Office manager

Mirjam Bik

Assistent Register makelaar/taxateur