Aankoop

Barnsteen marktontwikkeling Zuid-KennemerlandJe gaat verhuizen, dat staat vast. Misschien heb je het huis van je dromen al gevonden. Of ben je nog op zoek naar de juiste buurt. We begeleiden jou in je zoektocht. In een eerste gesprek inventariseren en analyseren we jouw eisen en wensen en gaan we op basis daarvan voor je aan de slag. Na een bezichtigingsronde verfijnen we het beeld van jouw droomhuis steeds verder. En zoeken we door tot het moment dat we die kunnen selecteren en aankopen. Dan kunnen we echt iets voor je betekenen.

Bekijk onze referenties

Barnsteen makelaarskantoor op een rij

Waardering klantenWerkgebiedLid vanGratisWaarden
Waardering klanten 9+, klik voor onze referenties
Actief in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Bentveld, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Driehuis, Spaarndam en Hoofddorp
Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), VastgoedCert gecertificeerd
Gratis actuele informatie en rapportage over de regionale woningmarkt
Wij staan voor Transparantie (helder, duidelijk en zonder verborgen agenda), Warm (mensgericht en met oog voor de emotionele kanten) en Kracht (stabiliteit, korte lijnen en processen doorpakken)

Wat zeggen onze klanten over ons als aankoopmakelaar

Klanten die ons aanbevelen
100%
Gemiddelde waardering
9,4
Barnsteen Makelaardij heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij een eerste bod op een huis en (daarna) bij de uitgebreide zoekopdracht naar het huis dat we inmiddels gekocht hebben. We kwamen in contact met Amber op aanraden van een collega en deze referentie heeft ze meer dan waar gemaakt! Ook buiten kantoortijden waren Tim en Amber goed bereikbaar, flexibel en belangrijker nog: in het contact zijn we heel persoonlijk geholpen, waarbij er altijd ruimte was voor vragen en zorgen. Er komt immers heel wat kijken bij het kopen van een nieuwe woning! In onze zoektocht kwamen de ervaring en het brede netwerk van Amber goed van pas en weten we nu zeker dat we een heerlijk huis gevonden hebben.

Detail informatie staat in deze beoordelingen